VELASHAPE III


VelaShapeIII shaped en verstevigd het lichaam en verminderd cellulite. Door combinatie van élos infrarood, bipolaire radio frequente energie en een vacuüm verbetert de huidstructuur, krijgt het weefsel zijn volume terug en wordt verslapping minder.  

 

Hoe snel zie ik verandering?

Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na een aantal behandelingen. Het huidoppervlak voelt gladder en steviger aan. Belangrijk hierbij is een gezonde leefstijl. Dat houdt in beweging, gezonde voeding en voldoende water drinken. Deze aspecten werken mee aan een sneller resultaat.

 

Hoe werkt de VelaShapeIII?

De élos technologie combineert infrarood licht, gekoppeld aan radio frequente energie en vacuüm. Wat resulteert in een diepe verhitting van de vet cellen, het omliggende bindweefsel en de onderliggende collageenvezels. Deze vorm van efficiënte verhitting en vacuüm stimuleert de groei van nieuw en beter collageen en elastine wat een lokale vermindering van huidverslapping, lichaamsvolume en een algemene verbetering van de huid structuur geeft.   

 

Is de behandeling veilig?

De behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid.

 

Doet het pijn?

De meeste patiënten ervaren VelaShapeIII als comfortabel als warme dieptemassage. De behandeling is zo ontwikkeld dat deze zich aanpast aan uw comfort en gevoelsniveau. Het is normaal om na de behandeling een warm gevoel te ervaren gedurende enkele uren. Uw huid kan er ook enkele uren rood uit zien.