Onze nieuwste behandelingen & specials


Body-wizard cryolipolyse


Tijdens de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling kan plaatselijk vet worden bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam word afgevoerd.Geen naalden, geen operatie en geen hersteltijd.

HOE WERKT HET?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vet cellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vet cellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

HOE VOELT HET?

Tijdens de behandeling wordt een vliesmasker op het te behandelen gebied geplaatst ter bescherming van de huid, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een licht trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt gericht gekoeld tot -8 graden. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

 

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?

Zodra de behandelde vet cellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vet cellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 

WELKE ZONES KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen en armen.

 

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

 

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?

De beste resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vet cellen.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

 

MEER WETEN?

 

Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan. Dit kan telefonisch of via het contact formulier.


Metatherapy


Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

 

Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers. Dermatude Meta Therapy is een behandeling die door schoonheidsspecialisten mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s. Met Dermatude kiest u een specialisatie op het gebied van huidverbetering!

 

Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

 

Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!


Velashape3


VelaShape3 shaped en verstevigd het lichaam en verminderd cellulite. Door combinatie van élos infrarood, bipolaire radio frequente energie en een vacuüm verbeterd de huidstructuur, krijgt het weefsel zijn volume terug en word verslapping minder.  

 

Hoe snel zie ik verandering?

Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na de 1e behandeling. Het huidoppervlak voelt gladder en steviger aan. Belangrijk hierbij is een gezonde leefstijl. Dat houd in beweging, gezonde voeding en voldoende water drinken. Deze aspecten werken mee aan een sneller resultaat.

 

Hoe werkt de VelaShape3?

De élos technologie combineert infrarood licht, gekoppeld aan radio frequente energie en vacuüm. Wat resulteert in een diepe verhitting van de vet cellen, het omliggende bindweefsel en de onderliggende collageenvezels. Deze vorm van efficiente verhitting en vacuüm stimuleert de groei van nieuw en beter collageen en elastine wat een lokale vermindering van huidverslapping, lichaamsvolume en een algemene verbetering van de huid structuur geeft.   

 

Is de behandeling veilig?

De behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid.

 

Doet het pijn?

De meeste patiënten ervaren VelaShape3 als comfortabel als warme dieptemassage. De behandeling is zo ontwikkeld dat deze zich aanpast aan uw comfort en gevoelsniveau. Het is normaal om na de behandeling een warm gevoel te ervaren gedurende enkele uren. Uw huid kan er ook enkele uren rood uit zien.  


revitalash


Dit wonder wimperserum overgewaaid vanuit Amerika zorgt voor een verbetering van lange wimpers! Breng Revitalash® iedere avond aan bij de aanzet van de wimpers en binnen 6-8 weken zult u mooie, lange wimpers zien. Kan zelfs in combinatie worden gebruikt met wimper extensions. Bent u van nature niet gezegend met volle wenkbrauwen of hebben epileren en harsen er voor gezorgd dat u minder mooie wenkbrauwen heeft ? Verkrijg nu volle wenkbrauwen met Revitabrow®, het ideale verzorgingsproduct voor de wenkbrauwen. Wilt u voller, gezonder en dikker haar dan is Hair by Revitalash® het meest geschikte haarverzorging voor u.