ONZE NIEUWSTE BEHANDELINGEN EN SPECIALS


PROLEX FRACTIONAL WAVE


 

 

 

Met de Prolex fractional wave wordt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen,

elastine en reticuline in de huid gestimuleerd door de fibroblasten te activeren.Tijdens iedere behandeling wordt de huidtextuur en stevigheid van de huid verbeterd. Door middel van een matrix met 64 mini elektroden die RF nauwkeurig geleiden waarvan we de diepte en intensiteit in de huid kunnen regelen. Bij iedere behandeling word het resultaat opgebouwd, welke eens in de 3 weken aanbevolen word in een kuur van circa 6-8 behandelingen.

 

Het is een behandeling om de huid te verstevigen, maar werkt ook verbeterend op

acne littekens, striae, huidveroudering en hyperpigmentatie door blootstelling aan UV-straling, oedeem vorming onder ogen en donkere kringen met als resultaat een algemene huidverjonging en verbetering van de huidstructuur.

 

Na iedere behandeling zie je de huid mooier worden maar de mooiste resultaten zullen na 6 behandelingen behaald worden. 

 

Naast de verstevigende werking op het hele gelaat kan deze behandeling ook ingezet

worden op delen van het gelaat waar pigmentatie/littekens zitten. of als liftende

behandeling voor alleen de ogen. 


Body-wizard DUO cryolipolyse


Tijdens de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling kan plaatselijk vet worden bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam word afgevoerd.Geen naalden, geen operatie en geen hersteltijd. De nieuwste DUO methode maakt het mogelijk 4 zones tegelijk te behandelen. 

HOE WERKT HET?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vet cellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vet cellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

HOE VOELT HET?

Tijdens de behandeling wordt een vliesmasker op het te behandelen gebied geplaatst ter bescherming van de huid, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een licht trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt gericht gekoeld tot -8 graden. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

 

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?

Zodra de behandelde vet cellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vet cellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 

WELKE ZONES KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen en armen.

 

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

 

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?

De beste resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vet cellen.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

 

MEER WETEN?

 

Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan. Dit kan telefonisch of via het contact formulier.