PROLEX FRACTIONAL WAVE


 

Met de Prolex fractional wave wordt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen,

elastine en reticuline in de huid gestimuleerd door de fibroblasten te activeren.

Tijdens iedere behandeling wordt de huid textuur en stevigheid van de huid verbeterd.

Door middel van een matrix met 64 mini elektroden die RF nauwkeurig geleiden waarvan

we de diepte en intensiteit in de huid kunnen regelen. Bij iedere behandeling word

het resultaat opgebouwd, welke eens in de 3 weken aanbevolen word in een kuur van

circa 6-8 behandelingen. 

Het is een behandeling om de huid te verstevigen, maar werkt ook verbeterend op

acne littekens, striae, huidveroudering en hyperpigmentatie door blootstelling

aan UV-straling, oedeem vorming onder ogen en donkere kringen met als

resulaat een algemene huidverjonging en verbetering van de huidstructuur.

 

Na iedere behandeling zie je de huid mooier worden maar de mooiste resultaten zullen

na 6 behandelingen behaald worden. 

 

Naast de verstevigende werking op het hele gelaat kan deze behandeling ook ingezet

worden op delen van het gelaat waar pigmentatie/littekens zitten. of als liftende

behandeling voor alleen de ogen. 

META THERAPIE


Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid word dunner, de doorbloeding verslechterd en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Eerst zien we nog charmante lach rimpeltjes ontstaan maar al snel worden dit diepere rimpels. Dit gebeurd van binnenuit maar ook externe factoren, zoals UV-straling, stress en vrije radicalen spelen hierin een rol.

 

Meta Therapie van Dermatude heeft een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen maar ook de oorzaak aanpakt. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf. 

 

Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. 

 

De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.

 

 


MESO-VAC


 

De Meso-vac is een unieke uitvinding die de gelijktijdige toepassing van meerdere versterkende functies mogelijk maakt. Huidverjonging, -versteviging en herstel. Naar mate we ouder worden, verliest de huid haar volume en elasticiteit. Het is een logische keuze om dat proces zoveel mogelijk te vertragen en te proberen onze huid te herstellen. De Meso-Vac weet met zijn elektrode werkzame stoffen via de poriën in de celwand van de huid te brengen. Dit zonder de huid te doorboren in tegenstelling tot meso-therapie. Door spiercontracties als gevolg van elektrische impulsen wordt het spierweefsel verstevigd en het weefsel eronder gestimuleerd de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. U behaalt in korte tijd zichtbaar effect en een goed resultaat. 

 

Wij passen de Meso-Vac behandeling volledig aan op uw wensen. Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Maak dan een afspraak voor informatie en aangepast advies.

 

vITAPEEL MICRODERMABRASIE


Microdermabrasie is een zeer effectieve mechanische peeling waarmee een dun laagje opperhuid op een pijnloze manier wordt verwijderd. De huid wordt hierdoor gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd waardoor de contouren gladder worden. Met behulp van aluminium oxide kristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid “afgeslepen”. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering; de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit!

 

Als kuur kan microdermabrasie wekelijks toegepast worden maar deze super peeling is ook een mooie oppepper voor de huid als losse behandeling. Om het mooiste resultaat te behalen sluit met name de huidverzorging van Neoderma en Nimue als beste aan voor thuisgebruik. Zo zet u de behandeling thuis voort.  

 

 

 

Wat doet microdermabrasie?

 

- verminderen van (acné)littekens 

- verminderen van pigmentatie

- verminderen van rimpels en lijntjes

- stimuleren van cel vernieuwing

- verbeteren van een slecht doorbloede/    verdikte huid

- behandeling van onzuivere/vette huid

- verfijnen van de poriën


DIAMANT PEELING


De BellaPeel Diamond is een zeer geavanceerd apparaat waarmee een aangename en effectieve diamant peeling gegeven kan worden waarbij tegelijkertijd werkzame stoffen de huid worden ingewerkt. Het werken diamant heeft als voordeel boven kristallen dat er nauwkeuriger een dunne laag van dode huidcellen verwijdert wordt terwijl er tergelijkertijd werkstoffen toegediend kunnen worden. Afhankelijk van het huidprobleem zal een gepast serum worden gekozen. Met de BellaPeel Diamond bezorgt u uw huid een dusdanige reiniging en voeding dat het gebruik van goede cosmetica ook daadwerkelijk ten goede komt. 

 

Wij adviseren de diamant peeling in kuur wekelijks maar is ook uitstekend éénmalig en als intensieve oppeppende behandeling te doen.    

- Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

- Vermindering van hyper pigmentatie 

- Verbetering van de acné huid 

- Vermindering van littekens 

- Vermindering wallen onder de ogen

- Verbeterde soepelheid en elasticiteit van de huid 

 MESO GUN RADIANCE BOOSTER


Vitaminen en hyaluron worden geïnjecteerd in de huid. Daar gaat de mix van hyaluron en vitaminen de schade te lijf. Fibroblasten worden geactiveerd waardoor nieuw collageen zich gaat vormen op de plaatsen waar nodig. Daarnaast wordt de microcirculatie verbeterd waardoor aanvoer en afvoer van afvalstoffen door het lichaam zelf geregeld wordt. Maak voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend een afspraak.