PROLEX FRACTIONAL WAVE


 

Met de Prolex fractional wave wordt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen,

elastine en reticuline in de huid gestimuleerd door de fibroblasten te activeren.

Tijdens iedere behandeling wordt de huid textuur en stevigheid van de huid verbeterd.

Door middel van een matrix met 64 mini elektroden die RF nauwkeurig geleiden waarvan

we de diepte en intensiteit in de huid kunnen regelen. Bij iedere behandeling word

het resultaat opgebouwd, welke eens in de 3 weken aanbevolen word in een kuur van

circa 6-8 behandelingen. 

Het is een behandeling om de huid te verstevigen, maar werkt ook verbeterend op

acne littekens, striae, huidveroudering en hyperpigmentatie door blootstelling

aan UV-straling, oedeem vorming onder ogen en donkere kringen met als

resulaat een algemene huidverjonging en verbetering van de huidstructuur.

 

Na iedere behandeling zie je de huid mooier worden maar de mooiste resultaten zullen

na 6 behandelingen behaald worden. 

 

Naast de verstevigende werking op het hele gelaat kan deze behandeling ook ingezet

worden op delen van het gelaat waar pigmentatie/littekens zitten. of als liftende

behandeling voor alleen de ogen. 

META THERAPIEVanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid word dunner, de doorbloeding verslechterd en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Eerst zien we nog charmante lach rimpeltjes ontstaan maar al snel worden dit diepere rimpels. Dit gebeurd van binnenuit maar ook externe factoren, zoals UV-straling, stress en vrije radicalen spelen hierin een rol.

 

Meta Therapie van Dermatude heeft een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen maar ook de oorzaak aanpakt. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf. 

 

Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. 

 

De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.

 

 MESO-VAC


 

De Meso-vac is een unieke uitvinding die de gelijktijdige toepassing van meerdere versterkende functies mogelijk maakt. Huidverjonging, -versteviging en herstel. Naar mate we ouder worden, verliest de huid haar volume en elasticiteit. Het is een logische keuze om dat proces zoveel mogelijk te vertragen en te proberen onze huid te herstellen. De Meso-Vac weet met zijn elektrode werkzame stoffen via de poriën in de celwand van de huid te brengen. Dit zonder de huid te doorboren in tegenstelling tot meso-therapie. Door spiercontracties als gevolg van elektrische impulsen wordt het spierweefsel verstevigd en het weefsel eronder gestimuleerd de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. U behaalt in korte tijd zichtbaar effect en een goed resultaat. 

 

Wij passen de Meso-Vac behandeling volledig aan op uw wensen. Combinatie behandelingen met microdermabrasie of Prolex zorgen voor het mooiste resultaat. Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Maak dan een afspraak voor informatie en aangepast advies.

 

Crystapeel MICRODERMABRASIE


Microdermabrasie is een zeer effectieve mechanische peeling waarmee een dun laagje opperhuid op een pijnloze manier wordt verwijderd. De huid wordt hierdoor gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd waardoor de contouren gladder worden. Met behulp van aluminium oxide kristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid “afgeslepen”. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering; de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit!

 

Als kuur kan microdermabrasie wekelijks toegepast worden maar deze super peeling is ook een mooie oppepper voor de huid als losse behandeling. Om het mooiste resultaat te behalen sluit met name de huidverzorging van Neoderma en Nimue als beste aan voor thuisgebruik. Zo zet u de behandeling thuis voort.  

 

Wat doet microdermabrasie?

 

- verminderen van (acné)littekens 

- verminderen van pigmentatie

- verminderen van rimpels en lijntjes

- stimuleren van cel vernieuwing

- verbeteren van een slecht doorbloede/    verdikte huid

- behandeling van onzuivere/vette huid

- verfijnen van de poriën

 


micro-needling


De micro-needling pen maakt met behulp van een snel bewegende module met steriele naaldjes in korte tijd duizende microperforaties in de huid. De door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor hoog geconcentreerde werkstoffen. De combinatie van het diep inbrengen van deze preparaten van Clini-Care en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken deze micro-needling tehniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, (acne)littekens en algehele huidveroudering.  De combinatie van het diep inbrengen van een meso-preparaat (bijv. hyaluronzuur) en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Micro-Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip en acne littekens zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker.