IPL SHR high-energy


Harsen, scheren en epileren is voor veel mannen en vrouwen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Met het nieuswte MedCos IPL SHR HighEnergy apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekend ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 80-90% haar reductie wordt bereikt. 

 

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke resultaat is onder andere naast restrictieve factoren sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Rode, blonde en grijze haren, almede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen daardoor niet met de IPL behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL.

 

Buiten definitieve ontharing heeft deze krachtige machine nog een aantal mogelijkheden. Door middel van verschillende diafragma's is het ook mogelijk effectief en snel hyperpigmentatie en ontsierde haarvaatjes en couperose aan te pakken. 

 


ELEKTRISCH ONTHAREN


Bij elektrisch ontharen wordt een flinterdun naaldje in de haarschacht gebracht. Hierdoor wordt een stroomstootje van enkele seconden gegeven waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Zo wordt iedere haar afzonderlijk behandeld en kan dus niet meer terug groeien. Met de Apilus Junior is het mogelijk zowel donkere als blonde, rode en grijze haren te verwijderen. De behandeling is effectief, betrouwbaar en vrijwel pijnloos.

 

Gelukkig wordt deze behandeling tegenwoordig (bijna) volledig door uw zorgverzekeraar vergoed. 

 

Prijzen v.a. €25 per kwartier

 


Wij werken samen met de meeste zorgverzekeraars voor definitieve ontharingsbehandelingen in het gezicht.