MARIA GALLAND PARIS


Welkom in de wereld van MARIA GALLAND. Een wereld, waarin innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging en behandelingen. Een genoegen voor lichaam en geest. 

 

Mille sublime jeunesse

Dit is een echte zintuigelijke ervaring die verder gaat dan een behandeling. Een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met anti-aging technieken. 

 

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in staat stelt om zich dieper in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelovelijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat hals en décolleté, biedt het ware ontspanning voor lichaam en geest. 

 

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladdere huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.   

Soin Hydra global

Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick vab frisheid en directe energie.

36% hydratatie van de huid na 1 behandeling.

- Vermindering van droogterimpels

- De huid heeft nieuwe energie en uitstraling 

- De huid ziet er voller en frisser en stralend uit 

MASQUE MODELANT

Het masqué modelant is een zichzelf verwarmend masker met dieptewerking en is absoluut de behandelingsklassieker van Maria Galland. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale verzorging, waarvan de werkstoffen diep in de huid worden gesluisd. De perfecte oplossing van alle schoonheidsproblemen in 3 varianten: intensief vochtherstel, effectieve anti-age verzorging of als behandeling van de onzuivere huid. Voel hoe uw gezichts-contouren op een zachte wijze opnieuw gemodelleerd worden. Het resultaat: uw teint ziet er  gerevitaliseerd en jonger uit, alsof zij gelift is.