MARIA GALLAND PARIS


Welkom in de wereld van MARIA GALLAND. Een wereld, waarin innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging en behandelingen. Een genoegen voor lichaam en geest. 

 

Soin COCON

Alleen al de naam geeft een gevoel van herboren te zijn. In een cocon van gaas en schuim wordt de schoonheid van de huid tot nieuw leven gewekt. Maar dit is slechts een voortreffelijke afsluiting van een heerlijke gezichtsbehandeling. Een energie-strategie voor de huid op basis van uiterst werkzame verzorging. Kortom, een weldadige ontspannende behandeling, een combinatie van zachte massage-technieken en waardevolle verzorgingsproducten.

 

MASQUE MODELANT

Het masqué modelant is een zichzelf verwarmend masker met dieptewerking en is absoluut de behandelingsklassieker van Maria Galland. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale verzorging, waarvan de werkstoffen diep in de huid worden gesluisd. De perfecte oplossing van alle schoonheidsproblemen in 3 varianten: intensief vochtherstel, effectieve anti-age verzorging of als behandeling van de onzuivere huid. Voel hoe uw gezichts-contouren op een zachte wijze opnieuw gemodelleerd worden. Het resultaat: uw teint ziet er  gerevitaliseerd en jonger uit, alsof zij gelift is.