MULTI-CELL CAVITATION


Jarenlang is de wetenschap op zoek geweest naar dé oplossing om het lichaam te kunnen moduleren

zonder te snijden of te prikken, waarvan internationaal de gevaren van bekend zijn. Na uitgebreide

wereldwijde onderzoeken en testperiodes van ruim 5 jaar is het klinisch bewezen dat met cavitatie  

selectief vet verwijderd kan worden. En tijdens nauwgezette onderzoeken door professoren en weten-

schappers, is bewezen dat cavitatie een zeer effectieve en veilige oplossing is.

 

Wat is cavitatie?

De Multi-cell gaat met geluidsgolven door middel van een handstuk het lichaam in. Door de geluidsgolven ontstaan er microbubbels tussen de vet cellen die vervolgens imploderen. Daardoor ontstaat er druk op de vet cellen waardoor de vet cel breekt en wordt het vrijgekomen vet op een natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en de bloedbanen, die het transporteren naar de nieren en de lever en verlaat het lichaam door de urine en de ontlasting. Zo voert het lichaam het vet op een 100% natuurlijk lichaamseigen manier af. 

 

Hoe werkt de behandeling?

De behandelingen met de Multi-Cell zijn effectief en efficiënt.  De behandeling van een probleemzone duurt slechts 15 tot 30 minuten. Afhankelijk van de hoeveelheid en vastheid van de te behandelen zone kunt u in de meeste gevallen direct verbetering merken. Een totaalbehandeling van meerdere probleem zones duurt maximaal 60 minuten. Voor een optimaal resultaat wordt één behandeling per week aanbevolen. Om het natuurlijke lichaamseigen proces te ondersteunen wordt u aangeraden minimaal twee liter water per dag drinken en veel te bewegen. 

 

Voor wie is Multi-Cell geschikt?

Multi-Cell is geschikt voor iedereen die lokale vet ophopingen en/of cellulite wil verminderen. De Multi-Cell is geen afslankapparaat, maar een bodyshaper. Het apparaat verminderd alleen lokale vet ophopingen/cellulite waar u dat wilt. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een pacemaker, trombose, actieve vaatziekten, transplantaties, hartpatiënten of tijdens zwangerschap.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is verschillend per persoon. Afhankelijk van de hoeveelheid vet en de tijd dat de lokale ophopingen en/of cellulite aanwezig zijn. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig om gewenst resultaat te krijgen. Daarbij is het erg belangrijk om minstens 2 liter water te drinken, te bewegen en een gezond eetpatroon aan te houden.